EVENTYRRUTEN 2018

Eventyrruten er en rute for de eventyrlystne. Ruten er planlagt til børn og voksne, som ønsker at deltage i Lolland Rundt men som ikke føler, at cykelbenene eller tålmodigheden helt er til at cykle de længere ruter.

Eventyrruten består af i alt 85 km. fordelt over 3 dage, så du cykler 35 km. om fredagen og lørdagen og slutter af med 15 km. søndag.

Ud over at cykle så handler Eventyrruten også om, at børn og familiens andre barnlige sjæle kommer ud på spændende eventyr. Vi skal lære om forskellige uventyrlige emner, for eksempel gamle dage, sjove historier, vind og vejr, sjove lege, natur og miljø. 

Søndag bliver en lille hyggelig tur udenfor Sakskøbing, hvor vi kan cykle de sidste kræfter af inden, at vi sætter os til et velanrettet frokostbord i Sakskøbing Hallen.

Undervejs på Eventyrruten vil der være forskellige opgaver, som eventyrtrolden har lagt ud, og så handler det om at løse opgaverne så godt som muligt for at kunne få et diplom fra den skrappe Eventyrtrold.

Praktiske bemærkninger

Eventyrruten forsøges så vidt muligt at lægges sammen med Lolland Rundt’s Kort Rute. Det vil sige, at ruterne følges ad på udvalgte steder og støder sammen med de andre ruters rastepladser. Det giver mulighed for at skifte mellem de forskellige ruter alt efter vind, vejr og cykelben.

Ruterne er afmærkede med Eventyrrutens gule pile.

Løbsledelsen vil være repræsenteret på både cykel og i bil, og der vil være lidt drikkelse de steder, hvor der ikke er en rasteplads.

Vi håber at se jer til 3 dage med hygge og sjov.